Všestranný bicykel CTM Raptor





Všestranný bicykel do bikeparku, pumptracku či dirtoviska.



Všestranný bicykel CTM Raptor

 


Zobraziť aktuálne dostupné CTM Raptor
 

 

Bicykel CTM Raptor je všestranný kúsok. Ideálny do viacerých prostredí. Do bikeparku, pumptracku či dirtoviska. To, že sa vie pohybovať vo viacerých prostrediach, bicykel vďačí svojej geometrií a výborným jazdným vlastnostiam. Raptor má moderný dizajn rámu a je vyrobený z kvalitných súčiastok, preto je pripravený na tvrdšie zaobchádzanie.

 

Geometria - 14" rám

CTM Raptor - geometria

A: 68.5
B: 74
C: 585 mm
D: 356 mm
E: 420 mm
F: 1086,5 mm
G: 110 mm
H: -20
I: 445 mm
J: 40 mm

 

Použité technológie na CTM Raptor

Powder coating

Ide o povrchovú úpravu, ktorá je špecifická nanášaním elektrostatických prachových častí farby. Takto vzniká veľmi trvácna a odolná povrchová úprava rámu.

 

Disc brakes

Hydraulické brzdy sú jednoznačne najlepším a najbezpečnejším spôsobom brzdenia bicykla za všetkých prírodných podmienok.

 

Fork lock out

Zamykanie odpruženej vidlice je hydraulický systém, ktorý uzatvára prietok oleja. Takto sa zabráni nechcenému pruženiu v pohybe. Mechanický systém zamyká pružinu. Táto technológia je vhodná pri silovom šliapaní alebo presunoch po asfalte.

 

Al 6061

Hliníková zliatina je vďaka prímesiam ľahšia a výrobcom poskytuje lepšiu tvarovateľnosť pri vytváraní rámov ako Al700x. Táto zliatina je dostupnešia cenovo i materiálovo.

 

ISCG 05 (international standard chain guide 2005)

Ide o medzinárodný štandard na montovanie a pripravovanie rámu na vodítko na vedenie reťaze z roku 2005. 3-bodový úchyt zabezpečuje väčšiu stabilitu vodítka a odolnosť pri nárazoch.