Darček pre cyklistu

Darček pre cyklistu

Blíži sa najkrajšie obdobie roka. Za štyri týždne sú tu Vianoce a neviete čo kúpiť vášnivému cyklistovi? Ak chcete s prehľadom všetko stihnúť je najvyšší čas porozmýšľať nad vhodným darčekom. Máme pre vás pár tipov na darček, ktorý by mohol potešiť a samozrejme aj poslúžiť.

TOP VIANOČNÉ DARČEKY PRE CYKLISTU

1. Ponožky
V mnohých rodinách ako darček nesmú chýbať ponožky, tých predsa nikdy nie je dosť. Pri cyklistu je z čoho vyberať. V lete každý cyklista ocení nižšie , tenké a funkčné ponožky. So zmenou počasia cyklisti vyhľadávajú ponožky s prímesou merina alebo vodeodolné, ktoré cyklistu ochránia voči nepriaznivému, chladnému a upršanému počasiu. Značka Endura, Fox, Northwave alebo taliani z Castelli majú široké spektrum farebnosti a dizajnov, kde určite nájdete to pravé.
Pár praktických tipov:
 

2. Tachometer

Aj zdanlivo malý darček vyčarí veľký úsmev. Tachometer vie cyklistovi pomáhať pri sledovaní jeho cyklotrás, výkonov a okamžitej rýchlosti. Tachometer je ideálny nástroj ako merať výkon na bicykli a potom sa následne zlepšovať.
Tachometre s rýchlou montážou a dobrými funkciami nájdete aj u nás v kategórii cyklopočítačov https://kubicasport.eu/obchod/tachometre-na-bicykel-cyklopocitace
 

3. Oblečenie – neprefúkavá vrstva do každého ročného obdobia

Cyklista jazdí v lete aj v zime. Nie raz sa stane, že ho po ceste stretne vietor. Aby mal cyklista svoj komfort výrobcovia oblečenia vymysleli hovorovo nazývané „fúkarky“. Sú to extrémne ľahké a jednoducho zbaliteľné bundy, ktoré poskytnú tú najlepšiu možnú ochranu pred studeným vetrom.
Jedným z týchto modelov je Silvini Montilio, Silvini Gela a taktiež Silvini Meleti , ktoré nájdete u nás v ponuke
 

4. Ruksak alebo ľadvinka

Dlhšie výlety na bicykli obvykle sprevádza príprava a chystanie vecí, ktoré so sebou vezmete. Do základnej výbavy cyklistu patrí voda, jedlo, neprefúkavá bunda a náradie v prípade defektu. Na tieto veci sa hodí batoh alebo ľadvinka. Ideálne sú menšie batohy, do ktorých zbalíte všetko čo treba ale svojou veľkosťou ešte stále neobmedzujú pohyb jazdca. Batoh OSPREY https://kubicasport.eu/batoh-osprey-raptor-14-orange-sunset má anatomický tvar kopírujúci chrbát pri jazde na bicykli a vrecká prispôsobené potrebám cyklistu. Ľadvinka od značky FOX https://kubicasport.eu/fox-hip-pack-black je menšia, no ak vás cyklista nenosí so sebou veľa vecí určite je dobrým parťákom na cesty.

5. Cyklo náradie

Cyklo náradie na bicykel je užitočným pomocníkom pri drobných opravách. Náradie sa obvykle skladá z imbusových kľúčov rôznych priemerov. Cyklistu určite ako darček poteší multiklúč, ktorý sa môže stať neodmysliteľnou súčasťou jeho výletov ale aj momentový klúč (sada), ktorú využije doma pri majstrovaní so svojím dvojkolesovým tátošom. https://kubicasport.eu/obchod/multifunkcne-noziky-sady-a-ine
Určite by sme nemali zabudnúť na lepiace sady potrebné pri opravách defektu https://kubicasport.eu/lepiaca-sada-7ks 
 

6. Čistiace sady

Máte doma cyklo maniaka, ktorý na čistotu svojho bicykla nedá dopustiť tak toto je darček práve pre neho. Značka MUC OFF vytvorila čistiace sady pre cyklistov, ktorý bicyklu doprajú sem tam wellness.
Čistiace sady od MUC OFF:
 

7. Darčeková poukážka

Zdá sa vám, že váš cyklista už má všetko potrebné alebo sa bojíte že by ste sa darčekom netrafili do jeho vkusu?
Ideálnym riešením je poukážka https://kubicasport.eu/obchod/darcekove-poukazky, ktorú vie použiť na čokoľvek z cyklo sveta :)

Veríme, že sa vám podarí vybrať niečo pekné pre vášho cyklistu!