Takto Vám zabalíme a odošleme bicykel

Bicykle odosielame plne funkčné a riadne zabalené. To znamená, že naši mechanici bicykel / elektrobicykel nastavili, skontrolovali, podoťahovali všetky skrutky, nafúkali kolesá, prípadne vidlicu a tlmič. Vy budete musieť urobiť len pár jednoduchých krokov a môžete jazdiť. Návod ako namotnovať pedále a vyrovnať volant nájdete v tomto článku alebo býva pribalený k zasielanému bicyklu

Bicykle bývajú zabalené podľa toho, aký spôsob dopravy bol pri objednávke zvolený.

Doprava kuriérom QDL

Doprava kuriérom QDL/GEIS CARGO

  • predné koleso je demontované a priložené k rámu bicykla

  • bicykel sa posiela s oboma nahodenými a nastavenými kolesami

 

Balenie bicykla pri štandardnej doprave QDL

Pri doprave býva z bicykla zhodené predné koleso. Na ráme býva pribalený návod a záručný list k bicyklu, prípadne faktúra alebo iné dokumenty k bicyklu.

Z rozmerových dôvodov nemôžu byť na zasielaných bicykloch namontované pedále. Zvyčajne ich nájdete pribalené na spodnej strane sedla.

Bicykel precízne zabalíme s ohľadom na ochranu všetkých komponentov. Ak sa jedná o väčšie bicykle, aj sedlo (so sedlovkou) môže byť z bicykla odmontované a samostatne zabalené do ochranných materiálov.

Takto zabalený bicykel šetrne umiestnime do pripravenej krabice.

Balenie bicykla pri doprave nadrozmerných zásielok Geis Cargo

Tovar, ktorý hmotnosťou alebo rozmermi presahuje kritériá pre štandardné zásielky, zasielame dopravou nadrozmerných zásielok QDL/Geis CARGO. Jedná sa hlavne o zasielanie elektrobicyklov a bicyklov väčších rozmerov (napr. celoodpružených), kde nie je možné využiť štandardné zásielky.

Túto formu dopravy si za príplatok môže zákazník zvoliť aj v prípade klasických bicyklov, ak má záujem o doručenie skompletovaného bicykla, t.j. s nahodenými kolesami, sedlom, príp. iných súčastí a doplnkov.

Bicykle, alebo elektrobicykle sú pri zásielkach Geis CARGO skompletované a plne nastavené. Podobne, ako pri zásielkach (QDL), pedále nie sú nahodené na bicykli a volant je stočený tak, aby bol v rovine s rámom bicykla a bolo možné ho umiestniť do krabice.

 

Po doručení bicykla zákazníkovi je pred prvou jazdou ešte potrebné urobiť niekoľko krokov a nastavení. Viac sa dočítate v článku Návod na montáž pedálova vyrovnanie volantu.

Páčil sa vám tento článok? Tak sa prihláste na odber newslettra a zostaňte vo forme.


Chcem sa prihlásiť